Transporter dig bæredygtigt rundt

0

Hvordan transporterer du dig rundt omkring? Måske i bil? Bruger du offentligt transport og i så fald hvilken? Bus, tog?

Er du grundet dit arbejde nødt til at tage med flyvemaskinen en gang imellem? Eller måske du kan nøjes med at cykle og gå de forskellige steder hen?

Det er godt at være bevidst om, at visse transportmidler er mere bæredygtige end andre. Din færden rundt i verden har nemlig indflydelse i det længere løb. Det er tid til, at mange mennesker tager stilling til deres transportvaner.

Er du afhængig af en bil?

Mange mennesker føler, de er afhængige af at have en bil. Dette er primært folk, som bor lidt uden for byen. Steder, hvor mulighederne for at benytte offentlig transport er ringere end mange andre steder.

Hvis du er afhængig af at have en bil, så er der flere ting, du kan overveje, hvis du ønsker at være mere grøn. Som du nok ved, er bilen nemlig ikke den mest bæredygtige transportform.

En oplagt mulighed er selvfølgelig elbilen. Et skridt derhenne af er hybridbilen, som du også kan overveje. Hvis du bliver holdt tilbage af prisen, så kan du overveje at lease en elbil. Hvis også dette er for dyrt for dig, kan du i stedet for at købe en diesel- eller benzinbil lease en sådan, indtil du får råd til elbilen. Ærlig leasing kan findes på denne side.

Transportmuligheder i byen

Hvis du bor i en by, er der større chance for, at du kan undvære en bil. Dog kommer dette også an på din livssituation. Unge mennesker har typisk ikke brug for en bil, men hvis du har en familie, kan det sommetider være mere et behov.

I byen er der bedre offentlig transport. Derudover er afstandene mellem ting mindre, så du vil ofte kunne nøjes med at hoppe på cyklen eller gå. At cykle eller gå er utvivlsomt de mest grønne måder at bevæge sig rundt på.

Hvis der alligevel er for langt til, at du kan cykle eller gå, så forsøg at nøjes med offentlig transport, som også er et grønnere alternativ.

 

Share.

About Author

Comments are closed.