Udvid horisonten med et relevant foredrag

0

Hvordan opdrager vi bedst vores børn? Sådan spørger mange forældre såvel som ansatte i institutioner og foreninger sig selv gang på gang. For hvordan er det, at vi i vores rolle som forældre skal forholde os til svære temaer som mobning og opdragelse, når det kan være så svært at få det hele sagt på en god og rigtig måde i forhold til dit barn samt dennes personlighed og alder.

Bedste ven eller forælder?

Mange forældre vil gerne være mange personer i samme krop. Vi elsker vores børn, og det er derfor helt naturligt, at vi vil dem det bedste, at vi vil give dem smil, at vi vil vejlede og meget mere.

Som forældre er der dog mange af os, der glemmer en vigtig ting: vi er ikke til for at være vores børns bedste ven, men derimod være en forælder og rollemodel. Det er selvfølgelig svært, ikke at ville være den bedste ven, men man gør barnet en stor bjørnetjeneste, hvis man ikke forholder sig til rollen som den forælder, der skal lære barnet om rigtig og forkert samt god takt og tone – naturligvis med plads til netop at være et legende barn. Så hvordan lærer man at navigere i landskabet og hvordan takler man bedst de mange svære temaer, som stensikkert vil vise sig, når dit barn vokser op?

Få gode råd hos eksperterne

Hvis du ønsker at lære mere om at være en god mor eller far og generelt høre mere om, hvordan man håndterer børn og får det bedste ud af dem, så kan det være en god idé at tilmelde dig et godt foredrag eller en god workshop. Særligt foredrag om motivation er et godt sted at starte, da mange af os blive bedre til at både forstå og lytte, når vi er i stand til at give råd på en motiverende måde, der giver barnet en forståelse for, hvorfor der er det rigtige valg at bevæge sig i en bestemt retning – hvad end det er ved at blive en bedre person eller dyrke et særligt talent.

Der findes mange gode foredrag derude, som vil supplere din gode opdragelse med nye metoder og nye tilgange til at motivere og inspirere vores børn. Prøv det – og oplev hvordan du kan skabe mere naturlig harmoni imellem dit barn og din rolle som forælder.

Share.

About Author

Comments are closed.