Ulykker er uforudsigelige – det er forsikringen ikke

0

Der kan opstå uheld og ulykker for alle, og disse er oftest uforudsigelige og kan komme på et splitsekund, og til disse uheld og ulykker kan også være nogle konsekvenser. Disse konsekvenser kunne eksempelvis være, at man kommer til skade, hvilket kan have forskellige følger. Et udfald kan eksempelvis være, at man får varige mén, man skal i behandling, have psykologhjælp eller lignende, og det kan herfor være en fordel at vælge en ulykkesforsikring, der indeholder dette, da det er omkostningsfuldt at skulle betale dette selv.

Dækninger i ulykkesforsikring

Kommer man ud for et uheld, hvor man bliver invalideret, kan man få en erstatning, hvis man har en ulykkesforsikring, der har en sådan dækning indbygget. Nogle steder kan man vælge, om erstatningen ved varigt mén skal udbetales på 5 % eller 10 %. Her skal man ydermere være opmærksom på, at størrelsen af erstatningen naturligvis afhænger af den valgte invaliditetssum og graden af invaliditet. Det kan også være, at man i forbindelse med ulykken har behov for noget behandling hos en fysioterapeut, kiropraktor eller lignende. Her kan man også få en dækning, der dækker udgifterne til en sådan behandling, hvilket træder i kraft, såfremt man er blevet henvist af egen læge. Behandlingsudgifterne dækkes hos nogle udbydere med op til 2 % af forsikringssummen. En skade behøver ikke kun at være fysisk, da det også kan være, at man i forbindelse med en ulykke har behov for psykologisk hjælp, hvilket nogle forsikringsselskaber også dækker udgifterne til op til et givent beløb.

Tilvalg giver individuel ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er også forholdsvis individuel, og dette afspejler sig blandt andet i, at man kan tilvælge nogle forskellige ting, i forhold til det man laver. Laver man eksempelvis meget ekstremsport, der kan være farligt, kan man tilvælge dette i ulykkesforsikringen, således man kan få dækket de skader, der end måtte opstå i forbindelse med dyrkning af farlige sportsgrene. Man kan også tilvælge en strakserstatning hos mange forsikringsselskaber, hvor man får udbetalt en procentdel af forsikringssummen øjeblikkeligt, såfremt dette skulle være et krav. Bliv klogere her.

Share.

About Author

Leave A Reply