Undgå festrygeri og opnå en bedre vedvarende sundhed og form

0

Mange kender det godt, når først musikken spiller og vi får lidt alkohol indenbords, så stiger trængen til at ryge også og mange falder derfor i og ødelægger deres rygestop, som de har arbejdet så hårdt for eller starter den dårlige vane og begynder at ryge igen mere og mere.

 

Det er også lidt hyggeligt og man kommer hurtigt til at føle sig udenfor eller føle at der lige mangler den ekstra stimulans, man har været vant til at få når man drak alkohol igennem mange år. Hvilke løsninger findes der så for at undgå at starte eller undgå at ødelægge det rygestop man er i gang med?

Til at starte med findes der utroligt mange nikotin produkter, som du kan anvende, hvis du har det ekstra behov for nikotin når alkoholen kommer indenbords. Det kan måske godt være du kan holde dig uden cigaretter i hverdagen, men det kan godt være en større udfordring til fest, specielt i starten af dit rygestop. En idé til at hjælpe dig er derfor at du også udelukkende kan bruge nikotin tyggegummi eller tabletter udelukkende til fest, når trangen er størst og man er mest tilbøjelig til at ødelægge sit rygestop. En anden mulighed er også at begynde at anvende en E-cigaret og E-væske når du skal feste eller til forskellige sociale arrangementer. Ved brugen af E-cigaretter herved kan du nemlig stadigvæk gå ud sammen med de andre rygere, men du holder dig dog tværtimod til et meget sundere og billigere alternativ, der kan hjælpe dig til ikke at falde i for alvor og hjælpe dig med at opretholde din form bedre, da denne form for rygning ikke skader dig og påvirker dig og din form på samme måde.

Du kan derfor opretholde din vane og stadigvæk føle dig med festen sammen med dine tidligere rygevenner, men herved også sørge for at du giver dig de bedste muligheder for at opretholde din form, sundhed og rygestop i stedet for at skulle undgå fester og andre sociale komsammener, hvor du føler der er store chancer for at du vil ryge i.

Share.

About Author

Leave A Reply