Undgå indbrud i din butik

0

Er du butiksejer, er du sikkert allerede klar over at indbrud og tyveri er et stort problem og kun stigende i de fleste butikker. Det kan også være, du overvejer at starte en butik, og i den situation bør du overveje, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for ubudne gæster. Her får du et par tips til bedst muligt at sikre din butik.

Vælg det rigtige udstyr

Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om hvilket udstyr, der skal til at sikre din butik bedst muligt. Vælg den rigtige alarm, og et overvågningssytem er måske også at foretrække. Derudover kan du hyre et vagtfirma til at tjekke butikken i løbet af natten. En effektiv måde at sikre din butik på er via en kontrolcentral. Her sidder der konstant vagtfuktionærer, og overvåger alarmsystemets løbende registreringer. På den måde er du sikker på, at din butik konstant bliver overvåget, og derfor er der langt højere changer for at stoppe et eventuelt indbrud. At sikre din butik med et landsdækkende kontrolcenter er derfor meget effektivt.

Hvis du gør noget

Et vigtigt tip er at skildre med din sikkerhed. Sørg for at vise, at der ingen grund er til at begå indbrud i din butik. Skildre med, at du har et alarmsystem, overvågning, et vagtfirma der går rundt eller lignende. Dette er et vigtigt step, som får tyvknægtene til at overveje, om det overhovedet er besværet værd at begå indbrud i din butik. Derfor skal du sørge for, at eksempelvis dine alarmer og kameraer er synlige og sæt også gerne et advarselsskilt op, der informerer om udstyret.

Vær up to date

Få lavet et sikkerhedstjek af din butik, og find ud af, hvor de svage punkter er. En ide kan være at udskifte vinduer og låse til nogle nyere, der er svære at bryde op. Dette kan virke som en stor og dyr post, men sammenlignet med prisen på at udskifte hvis først indbruddet er sket, værditab på stjålne varer, samt stemningen og muligvis mistede kunder ved et indbrud, er det billigt betalt.

Det handler altså om sund fornuft, overvej hvor du kan optimer din sikring og sørg for at vise, at du gør noget for at sikre din butik.

Share.

About Author

Leave A Reply