Vælg det rigtige energiselskab

0

Vi bor i et land, hvor der er stort fokus på opvarmning af boligen, miljøet og energien i det hele taget. Der findes efterhånden mange forskellige løsninger til, hvordan du kan opvarme dit hus. Andre er mere miljørigtige og billigere end andre. Det kan derfor være svært, at finde ud af hvilket energiselskab man skal vælge. I denne artikel vil vi sætte fokus på gul strøm og natur-energi. Læs med i artiklen og få mere kendskab til disse 2 energiselskaber.

Gul strøm

Gul strøm er et forholdsvist nyt energiselskab, som startede på i 2013. Selskabet sælger både el og gas og har hovedkontor i København. Gul strøm har fokus på en deklareret el-produktion. Deklareret el-produktion betyder, at forbrugeren igennem sit elselskab kan købe et bevis på, hvor strømmen kommer fra som f.eks. fra vindmølleenergi. Deres el-produktion fordeles således:

  • 1% olie
  • 7% biogas, affald og biomasse
  • 10% solenergi, vand- og vindenergi
  • 12% atomkraft
  • 16% naturgas
  • 54% kul og brunkul

Gul strøm adskiller sig fra andre elselskaber, da de kun tilbyder ét el-produkt til sin kunder. Gul strøm vil gerne give forbrugerne billigt strøm og du skal derfor kun betale markedsprisen pr. kWh og et gebyr på 29 kr. pr. måned.

Natur-energi

Natur-energi er et elselskab beliggende i København og blev etableret i 2008. Natur-energi beskæftiger sig med bæredygtig og klimavenlig energi. De tilbyder virksomheder og private en miljørigtig strøm ved at udbygge de eksisterede vedvarende energikilders produktionssystem. Natur-energi tilbyder sine kunder 5 forskellige el-produkter. Fælles for alle produkterne er dog, at deres garanteres et el-forbrug der produceres gennem klimavenlige energikilder. Alle abomenter betaler en fast kWh-pris i fem måneder og med et gebyr på 12,5 kr. pr. måned.

Share.

About Author

Leave A Reply