Vigtigheden af en bæredygtig produktion

0

Miljø og klimaforandringer er fortsat noget vi er meget opmærksomme på i Danmark – og med god grund.

Miljøet er i høj grad noget vi skal passe på. Gennem de sidste mange år, har vi oplevet markante ændringer i forhold til klimaet, som blandt andet skyldes på baggrund af vores høje forbrug af CO2. Dette er også grunden til at der opsættes diverse kvoter, samt lovreguleringer der tilgodeser virksomheder der fokuserer på en bæredygtig og miljøvenlig produktion.

I samme omfang, er det også noget den private forbruger efterhånden er opmærksom på. Især miljøbevidst produktion af tøj, møbler, mad m.m., har en stigende kundegruppe. Der er simpelthen en større efterspørgsel på disse vare end nogensinde før, hvilket også medfører at mange nye forretningsmuligheder og virksomheder kommer til. Det er en trend, som er kommet for at blive, og vi vil kun se endnu mere til denne.

Det er ikke kun fysiske produkter, hvor der tages højde for miljøet. Også hjemmesider med en stor mængde trafik og besøgende, er under kikkerten. Dette er også grunden til at vi oplever flere og flere hjemmesider prioritere statens miljølogo, som signalement for at man prioritere og bakker op omkring dette vigtige emne.

Det bliver spændende at følge udviklingen inden for dette, men det er naturligvis afgørende at store nationer som USA, Kina og Rusland går forrest i sådan en miljøkrise, eftersom det er her de største virksomheder er placeret. Et lille land som Danmark, har klart noget at sige i sådan kamp, men kvag vores størrelse og befolkningsmasse, er det minimalt hvad vi reelt set kan bidrage med på et globalt plan.

Dog er det dejligt at være det gode eksempel. Og selvom vi ikke er den nation som er værst, kan det stadigvæk gøres meget bedre.

Share.

About Author

Leave A Reply