Vil du skabe et stemningsfyldt hjem?

0

Den idylliske svenske boligindretning er en drøm for mange boligejere. Den flotte træfacade og den afslappede indretning er i høj kurs. I samtlige svenske krimiserier kan den helt unikke stil ofte skues. Det er ensbetydende med, at en del selv ønsker denne stil. Stilen er helt speciel, og der er mange muligheder for at lave sin egen twist på den.

Facaden danner rammerne

Den ikoniske træfacade er en ideel ting at anskaffe sig. Den sætter rammerne for resten af hjemmet, og den fås i mange forskellige farver. Til det skal du blot bruge Trykimprægneret træ. Træet kan du enten få monteret af en professionel, eller du kan udfordre dig selv og gøre dette på egen hånd. Uanset hvad skal sikkerhedsforanstaltningerne ej forglemmes. Efter monteringen kan du eventuelt male træet eller give den en anden form for udtryk. Det er her kun fantasien sætter grænser, og du kan udfordre din kreativitet. Når målstregen er passeret, er der skabt en vis idyl, der ligger godt op til det indvendige. Desuden kan træet også anvendes til andre ting såsom et skur. Det er smart til opbevaring af haveredskaber mv. Det anbefales af de fleste boligejere.

Idyllen hører også til indenfor

Indretningen i de svenske hjem byder ofte på hygge og afslappethed. Det danske mærke Hay fremstiller nogle produkter, der er nødvendige i jagten på den svensk inspirerede idyl. Mærket sælger alt fra stole til håndklæder, og alle med en grad af den afslappede og enkle stil. Det tilsætter hjemmet en lige linje, og den kan nemt kombineres med andre detaljer. Det er den samme stil der bliver vist i diverse film, og som giver god stemning indenfor husets fire vægge.

Kombiner med nogle personlige detaljer

Vigtig er de personlige detaljer. Det kan fx være et postkort fra en ferie. Hæng billederne op og skab dit eget unikke hjem fyldt med gode minder.

Share.

About Author

Comments are closed.