3 billige og miljøvenlige energi- og varmekilder i 2015

0

Har du i løbet af 2014 gået og tænkt på, hvordan du kan varmeeffektivisere din bolig og dermed gøre den billigere at bo i? Hvis du endnu ikke er kommet frem til en løsning, kan du med fordel læse med her, hvor du kan læse om tre billige og miljøvenlige varmekilder i 2015.

Varmepumpen oplever stadig større popularitet

Markedet for varmepumper er bestemt ikke udtømt endnu. Flere og flere danskere får øjnene op for, hvor effektive og miljøvenlige de er. Når først varmepumpen er tjent hjem igen, kan du se frem til en super god forretning, der uden tvivl vil barbere store summer af din varmeregning af.

Det er især værd at investere i en varmepumpe, hvis du på nuværende tidspunkt benytter dig af oliefyr. Med varmepumpen kan du nedbringe dit forbrug af olie ganske betragteligt, da pumpen meget effektivt går ind og supplere.

Pillefyret er en effektiv og billig løsning

Et pillefyr er en ganske effektiv og billig løsning, når du skal have varmet dit hus op. Den helt store fordel ved pillefyret er, at dens varmeeffektivitet er ganske høj i forhold til almindelige brændeovne.

Derudover koster træpillerne heller ikke alverden i forhold til den energi og varme du får ud af dem. Derfor er det værd at overveje at udskifte brændeovnen med et pillefyr, hvis du fremadrettet gerne vil spare flere penge på din varmeregning.

Solceller vinder større og større indpas

Først var de populære og så var de ikke. Nu ser det dog ud til, at solcellerne igen bliver en god og pengebesparende varmekilde. Derfor kan du med fordel allerede nu begynde at undersøge markedet for solcelleleverandører, så du kan få dem opsat i 2015.

Jo hurtigere du får dem opsat, jo hurtigere vil du begynde at spare penge på dit elforbrug. Mange tror fejlagtigt, at solceller kun virker, når solen skinner fra en skyfri himmel. Faktisk fungerer solcellerne også, når der er overskyet. Virkningsgraden er selvfølgelig ikke særlig høj i forhold til en solskinsdag, men de fungerer altså!

Anbefaling: Tag en energikonsulent med på råd

Hvis du overvejer at energirenovere din bolig, er det en uhyre god ide at tage en energikonsulent med på råd. Det er nemlig ikke alle energirenoveringer som er lige gode afhængig af, hvordan din bolig ser ud og hvor du bor henne. En energikonsulent kan meget hurtigt vurdere, hvilken miljøvenlige varmekilder der er gode for dig at bruge.

Derudover kan konsulenten også være behjælpelig med at beregne, hvor mange penge du ca. vil spare på din varmeregning ved at udskifte din nuværende varmekilde med en ny og mere energivenlig en af slagsen.

Disse beregninger er meget rare at have, da du så har en super god fornemmelse af om det overhovedet kan betale sig at købe for eksempel en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Mange firmaer tilbyder faktisk et gratis energi- og varmetjek. Dette tilbud er uden tvivl værd at benytte sig af, hvis du ikke just har det største kendskab til billig og vedvarende energi for almindelige huse.

Share.

About Author

Leave A Reply