Ting, som du sjældent tænker over, men stadig er vildt vigtige

0

Der er mange ting i dagligdagen, som de fleste mennesker ikke skænker en tanke. Hvorfor? Det er svært at sige. Formentligt skyldes det, at det er ting, som bare virker gang på gang, og vi har aldrig været nødsaget til at skulle forholde os særlig meget til det. Listen ville blive uendelig lang, hvis alle de enkelte ting, som de fleste sjældent tænker over, skulle nævnes. Det siger om noget, noget omkring hvor mange ting, som vi mennesker, sjældent tænker over i vores hverdag. Om det er godt eller skidt, er svært at sige. Der er argumenter på begge sider i forhold til det spørgsmål. På den ene side, kunne man argumentere for, at det ikke er så godt, at der er så mange ting, som vi mennesker ikke tænker over til daglig, fordi vi hurtigt kunne komme til at tage det for givet. På den anden side, vil der til gengæld også være argumenter for, at man som menneske, vil blive stresset over hele tiden skulle tænke over hver enkelt detalje i ens hverdag. Det bedste forhold til det, er formentligt blot at bevæge sig imellem begge ovenstående argumenter. Det er altid godt at være nysgerrig og have lyst til at lære noget, men det er også nogle gange sundt at give sit hoved fri til at behandle alle de andre informationer, man får ind. Nedenstående følger der tre konkrete eksempler på ting, som du sjældent tænker over, men stadig er vildt vigtige.

Tre konkrete eksempler

Det første konkrete eksempel er CNC fræs. Med andre ord; fræsning af plastemner. Du sidder måske og undrer dig over, hvad det lige går ud på – og det er fuldt forståeligt. I bund og grund handler det om, at man som produktionsvirksomhed, eksempelvis skal have massevis af plastisk til at blive til låg, og det sker ikke af sig selv. Der er nødt til at være nogen, som får fræset det helt perfekt til, således, at vi som forbrugere har et låg til vores vandflaske og ikke render rundt og taber alt vandet.

Det næste eksempel er en mere overordnet og generelt ting: Vedligeholdelse af diverse. Det er en meget generelt og overordnet ting, men alligevel en ting, som er vigtig at nævne. Der var vildt mange ting, som lignede noget der var løgn, og var yderst frastødende, hvis ikke der var nogen, som var så gode at vedligeholde.

Det sidste eksempel, som skal nævnes i denne sammenhæng, er løsning af tekniske problemer. Verden er blevet vildt digitaliseret, det vil sige, at der er behov for, at der findes nogle mennesker, som, i alle døgnets timer, sidder klar til at løse diverse tekniske problemer, som skulle opstå. Forestil dig en verden, hvor et nedbrud på Facebook, ikke blev løst før dagen efter. Det ville ikke holde i længden, og derfor er ”løsning af tekniske problemer” bestemt en ting, som er værd at nævne, når det kommer til ting, som man sjældent tænker over, men stadig er vigtige.

Share.

About Author

Comments are closed.