Sådan giver du dit kontor et præg af bæredygtighed

0

Gennem de sidste par år har klimaet fået en stor mængde opmærksomhed. Det er der jo en helt bestemt grund til, som du garanteret kender. Nemlig klimakrisen der presser sig på. Mange mennesker er begyndt at tænke på bæredygtighed og miljøvenlighed. Især de unge har fået blod på tanden for at rette op på klimakrisen. Men en stor del voksne har også kastet sig ud i den klimavenlige tankegang og er nu i fuld gang med diverse innovationer, der kan hjælpe godt på vej. Hvis du også tænker meget på bæredygtighed, så har du måske leget lidt med tanken om, hvad man kan gøre bæredygtigt på et kontor?

Genbrug er godt brug

I en tid som denne er genbrug et nøgleord. Om der så er tale om tøj eller genstande, så er genbrug et vigtigt element, når der bliver snakket klima. Derfor er det ikke mindre simpelt, end at du bør indrette dit kontor med brugte kontormøbler, hvis du står og skal have noget udskiftet. Det kunne være alt lige fra skrivebordet til en ny reol. Og måske behøver det ikke engang at ligne det gamle, eller at det er en brugt reol, du har fundet til en billigere pris. Du kan på den måde både få fat i noget lidt billigere OG hjælpe til med at stoppe klimakrisen!

Derfor gør genbrug en forskel

Mange stiller sig selv spørgsmålet: ”Men hvordan hjælper genbrug, hvis der bliver produceret lige så meget alligevel?” Svaret er simpelt: Genbrug hjælper, fordi det gør dit og andres forbrug mindre. Det ændrer brands’ indstilling, så de finder ud af, at det er spild at producere så store mængder af tøj, hvis der ikke bliver købt så meget alligevel. Udover det så arbejder de forskellige brands også på en mere bæredygtig og miljøvenlig løsning på at lave tøj, møbler eller madvarer.

Share.

About Author

Comments are closed.