4 tips til valg af din næste yndlingsseng

0

Sengen er soveværelsets tyngdepunkt, hvor alt andet drejer rundt om. Sengen er boligens hjerte, hvor du føler dig varmest og bedst tilpas. Sengen er livets opvarter, der altid sørger for vi har det godt og friskt. Sengen har en meget vigtig plads i alles liv, men den kan kun udføre denne rolle, hvis vi har været behjælpelige med at finde den rigtige seng. Not all beds are created equal – det er ikke alle senge, der er lige gode og har de samme kvaliteter. Og hvis du vil have en kvalitetsrig nattesøvn, så kræver det en kvalitetsrig seng. Der er mange aspekter af sengen, man kan kigge på, når den perfekte seng skal udvælges. Alt fra den det nederste træstykke til den øverste fjeder har noget at skulle have sagt til din nattesøvn. Derfor kommer her en guide til valg af seng, og hvilke af sengens elementer du skal have ekstra fokus på.

De 4 ting du skal være opmærksom på

  1. Måske den vigtigste del på sengen, da det har den største indvirkning på, hvor godt du ligger. Sengens indbyggede overflade er oftest ikke specielt komfortabel alene, hvilket er derfor man ofte køber en sekundær madras. Det kan være komfortskum, hvis du er til faste madrasser. Det kan også være memoryskum, hvis du vil have noget, der indretter sig efter din krop. Eller du kan vælge latexskum, hvilket fungerer ligesom memoryskum, blot lidt fastere.

 

  1. Størrelse. Dette er en meget subjektiv facet, der jo afhænger af din egen størrelse. Man plejer at sige 90cm bred for 1 person og 180cm bred for 2 personer. Bare hav fokus på, at du kan vende og dreje dig rigeligt uden at falde over bord.

 

  1. Måske ikke noget man tænker så meget over, men de har også en indflydelse på komforten. Normalt indretter de sig efter vægten, hvor pocketfjedre er til folk op til 95kg, og multipocketfjedre er bedst til folk over 95kg.

 

  1. Her kan man vælge en kontinentalseng, hvis man har fokus på komfort – og en elevationsseng, hvis man har fokus på modernitet og finesse.
Share.

About Author

Comments are closed.