Alternativer til vedvarende energi

0

Er du stadig ikke helt overbevist om, at det der vedvarende energi er noget for dig? I så fald er denne artikel lige noget for dig. Selvom vi er en hjemmeside, der primært beskæftiger sig med vedvarende energi, så er vi bestemt ikke for fine til ikke også at skrive om andre varme- og energikilder.

I denne artikel vil vi bl.a. skrive om brændeovne og oliefyr. Sæt dig godt til rette og læs med her på siden.

Olie er billigere end nogensinde før
I og med at olie er billigere end nogensinde før, kan det i den grad betale sig at have et oliefyr som primær varmekilde. Oliefyret er med stor garanti den mest populære opvarmningsmetode her i Danmark – og har været det i mange år.

Oliefyret giver dig en sikker og solid tilstrømning af varme via radiatorer. Derudover er det også ganske nemt at have et oliefyr. Det skal nemlig ikke fyldes særlig tit, da olietanken typisk er stor og kan indeholde en masse liter.

Du kan læse mere om tilbud på fyringsolie her.

Brændeovnen er den hyggelige opvarmningsmetode
Brændeovnen er den perfekte opvarmningsmetode, hvis du godt kan lide hygge. Det at fyre med træ og se flammerne, er uden tvivl noget, der tiltaler rigtig mange danskere.

Det kommer bl.a. til udtryk hos de mange forhandlere af brændeovne som ser en meget klar tendens i markedet: Nemlig at efterspørgslen aldrig har været højere i og med, at flere og flere ønsker et hyggeligt hjem (der inkluderer en brændeovn).

Du kan læse meget mere om brændeovne på følgende link: http://www.tgkshop.dk/category/braendeovne-pejseindsatse-76/

Gasfyret er ikke så populært som det har været
Et andet alternativ til vedvarende energi, det er gasfyret. Dog er denne varmekilde ikke så populær som den har været. Først og fremmest fordi oliepriserne er i frit fald samtidig med, at det er blevet nemmere og billigere at benytte sig af vedvarende energi.

Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at gasfyret inden for 15 år ikke længere er at finde i de danske hjem.

Varmepumper kan være billige for dig
Hvis du bor i et område med fjernvarme eller naturgas, så er en varmepumpe lige noget for dig. Du kan nemlig sparre rigtig meget energi, hvis du opvarmer med olie og el. Varmepumpen opsuger den friske luft udenfor og omdanner den til varme. Der findes 3 former for varmepumper. Den første er luft til vand-varmepumpe hvor en ventilator trækker den friske luft ind i varmepumpen, hvor efter varmen kommer ind gennem et rør og ind i huset hvor den så opvarmer din

bolig og dit vand. Den næste varmepumpe er en luft til luft-varmepumpe som egner sig bedst til store rum og vil i mange tilfælde også være en god ide til sommerhuse. Luft til luft-varmepumpen tager varme fra udeluften og varmer derned indblæsningsluften op. Den sidste er boligventilationsvarmpepumpen som gør at luften bliver opvarmet af en varmepumpe og blæses derefter ind i huset. Den varmer både ved hjælp af el og af en varmeveksler der bruger energi fra udsugningsluften.

Share.

About Author

Leave A Reply