Anlægning af ny terrasse

0

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Er du i humør til at starte et projekt, du kan gå og arbejde på henover sensommeren? Så er det måske tid at hoppe i haven og skabe noget forandring. Hvis din have er begyndt at se lidt kedelig ud henover årene, kan du nemt give den en opfriskning. Du kan både anlægge nye bede, planter blomster og planter i fine potter, men er du til et lidt større projekt, kan du anlægge en ny terrasse. Et sted, hvor familien kan samles til hyggelige grillaftenener og brætspilsaftener. Men hvor skal du lige starte?

Klargøring af haven

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at haven bliver klargjort til din nye terrasse. Er der sten, der skal fjernes? Skal noget graves op? Er der et område med græs, der skal væk? Inden du kan komme i gang, er du nødt til at ordne den slags. Er der bestemte maskiner såsom en rendegraver, du har brug for, så få kontaktet en, der kan hjælpe dig. Læs mere her. Gør det så tidligt som muligt, så du ikke ender med at sænke processen unødvendigt. Når du først har sat dig noget for, kan det være træls at skulle ende med at vente en hel masse.

Anlægning af terrassen

Når først haven er klar til den nye terrasse, er det bare at få den lagt. Selvfølgelig skal du have valgt materialer, og så skal du finde ud af, om du vil lægge den selv eller få nogle professionelle til det. Skal det være en træterrasse eller en terrasse af fliser? Tag ud i forskellige byggemarkeder og havecentre for at få noget inspiration.

De sidste detaljer

Når først terrassen er lavet, er det bare med at få den gjort hyggeligt og få den indviet. Det kunne f.eks. gøres med helt nye havemøbler.

Share.

About Author

Comments are closed.