Bestyrelsesmedlemmer med fokus på bæredygtighed

0

Bæredygtig energi er vigtig i kampen for at beskytte klimaet. Alle har individuelt et ansvar for at gøre sit, og mange virksomheder har stor fokus på bæredygtig energi i forhold til produktion og ledelse. Det har også store fordele for virksomheder at prioritere og fokusere på bæredygtighed, da det er godt for omdømmet og skaber positiv respons. Det er derfor også vigtigt med dygtige ledere, der kan lede driften i en grønnere retning og samtidig skabe flotte resultater.

Som direktør eller medlem af en bestyrelse, har man et stort ansvar for en virksomhed, og derved også alt virksomheden beskæftiger sig med. Et stigende fokus på klima og bæredygtig energi giver anledning til grønne tiltag, der kan støtte op om denne positive bevægelse. Mange virksomheder bruger det som en styrke i forhold til at vinde en konkurrencemæssig fordel ved at brande sig selv som miljøbevidst og bæredygtig.

 

3-dages intensiv bestyrelsesuddannelse

Board Assure A/S tilbyder et forløb, der kan styrke faglige kompetencer inden for poster i bestyrelser og give værktøjer til at leve op til det ansvar, der følger med. Over et kort forløb på tre dage, går man igennem forskellige discipliner inden for finansiering, vækst, køb, salg, rekruttering osv., der lærer dig at træffe gode beslutninger inden for disse områder. Med den intensive 3-dages bestyrelsesuddannelse opnår nu:

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Seneste tendenser
  • Seneste lovgivning
  • Konkrete arbejdsredskaber

 

Program over forløbet

På den første dag i forløbet er der fokus på at skabe et fundament for bestyrelsesarbejdet. Dette vedrører ansvar inden for lovgivning, regler, pligter, økonomi og risikostyring. På dag 2 bliver du styrket i de forskellige discipliner inden for bl.a. strategi, vækst, kommunikation og rekruttering, som er vigtig for langsigtet succes. På den tredje og sidste dag deltager man i et simuleringsspil, der forløber som en avanceret case baseret på professionelle bestyrelsesopgaver vedrørende alle områderne, der er blevet gennemgået de to dage forinden. Forløbet finder sted på IDA mødecenter på Kalvebod Brygge midt i København. Der tilbydes aftaler med forskellige hoteller, hvis der er behov for overnatninger.

 

Der er allerede over 700 direktører og bestyrelsesmedlemmer, der har gennemført den 3 dages bestyrelsesuddannelse, hvor du får et Board Certificate, der viser hvilke kompetencer du har opnået. Det er ikke kun den faglige viden du opnår som udbytte af uddannelsen, men det er en enestående mulighed for at lære andre at kende i lignende positioner som dig selv. Det er derfor også en måde at styrke og udvide sit netværk effektivt, så man kan dele råd om sine tidligere erfaringer med hinanden.

Board Assure tilbyder også forsikringer til medlemmer i bestyrelser til at beskytte mod de ansvar og potentielle erstatningskrav, der følger med ansvaret ved sådan en post. Målsætningen er at klæde medlemmer af bestyrelser på til de opgaver, de skal løse og beslutninger, der skal træffes. Du kan læse meget mere på linket om uddannelsen inden for bestyrelse, hvor du også kan få tilsendt materiale vedrørende uddannelsen.

Share.

About Author

Comments are closed.