Det er blevet populært at sætte farve på indretningen

0

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det i mange år har været normen at indrette sig relativt farveneutralt. Det går godt i spænd med den skandinaviske designstil, der bygger på minimalisme og rene linjer. Derfor er det også farver som hvid, sort og grå, der hovedsageligt dominerer. I løbet af det seneste stykke tid er det dog begyndt at ændre sig.

Flere har fået øjnene op for, at den minimaliske indretning sagtens kan kombineres med farver – det skal blot gøres på korrekt vis. Det betyder ikke, at du nødvendigvis får succes med at udskifte din sorte lædersofa med en lilla veloursofa. På samme er det ikke sikkert, det er klogt at montere røde reoler i stedet for hvide. Det skal gøres med rette omhu.

Hvordan kan jeg sætte farve på indretningen?

Hvis du gerne vil sætte mere farve på din indretning, så kan du gøre det på flere måder. Du kan f.eks. vælge at købe et flot tæppe med farverigt mønster til stuen. Du kan også vælge en sprudlende plaid eller puder til sofaen. Den bedste løsning er oftest at vælge mindre interiørgenstande, der kan tilføre den samlede indretning en kende farve og energi.

Hvis du i stedet begynder at udskifte større møbler med mere farverige alternativer, vil du bryde med den traditionelle, skandinaviske indretningsstil. Det er selvfølgelig ikke just ulovligt, men de færreste danskere har dog interesse i dette. Det er derfor, der er mange, der ender med at vælge en løsning, som én af de tre, der er blevet beskrevet herover.

Udenlandske tilføjelser kan tilføre indretningen farve

Hvis du gerne vil tilføre din indretning en kende mere farve, så er det oplagt, at du gør dette ved at importere nogle af de puder, tæpper eller plaider, der kommer fra Asien eller Mellemøsten. Her er de glade for farver og det er noget, du tydeligt kan se og mærke på deres interiør. Det kan du f.eks. finde et udvalg af her, hvis det er noget, du overvejer.

Husk dog på, at du ikke blot skal købe farverige tilføjelser, fordi du føler dig forpligtet. Tværtimod, så skal dit fokus være på at finde noget, der harmonerer med dine stilmæssige præferencer.

Share.

About Author

Leave A Reply