Drømmer du om et nyt badeværelse?

0

Drømmer du om en total fornyelse af dit badeværelse? Det er en stor beslutning at vælge at renovere sit badeværelse fuldstændig. Til gengæld vil du blive rigtig glad for resultatet derefter. Der er dog forskellige ting, der er værd at overveje, før du begynder på projektet.

Hvilke behov har I?

Når du skal i gang med det hele, er det selvfølgelig først at gøre klart for dig selv, hvilke behov du og din husstand har. Er I en familie på mange mennesker, der har brug for et praktisk badeværelse? Eller er I et par, der ønsker et lækkert og stilrigt badeværelse? Dette er altafgørende for indretnings- og designprocessen.

Stil og stemning

Når først det står klart, hvilke behov, I har, er det tid til at finde ud af, hvordan der skal se ud. Er I vild med en bestemt stil, eller er I lidt på bar bund? En god idé til at komme i gang med hele processen, er at tage ud i forskellige forretninger for at få noget inspiration. Notér eventuelt, hvis I støder på noget, som I er vilde med. Det kan være alt fra indretning til valg af farver. Det kan være svært at vide, hvad I vil have, før I har set noget forskelligt. Hvis I kan lide en stemning af spa, kan det være en god idé at gå efter materialer af lyst træ f.eks. Hvis I er mere til en eksklusiv stil, vil mørke farver måske passe bedre.

Budget

Jeres budget er naturligvis også altafgørende for, hvilke muligheder, I har. I har både brug for penge til selve badeværelset, men også til montering af det. Det er de færreste, som lige kan klare den selv, så I har højst sandsynlig brug for hjælp fra nogle professionelle håndværkere til f.eks. montering af toilet. Læs mere her.

Share.

About Author

Comments are closed.