Fødselsdagskort til alle aldre

0

Det kan være svært at finde et passende fødselsdagskort til andre, for hvad skal du egentlig vælge ud fra. Selvom du har styr på hvad dine allernærmeste gerne vil have, så kan det være svært at vurdere, om andre synes det samme. Der er selvfølgelig også stor forskel på, hvad der passer til fødselarens alder og personlighed. Mangler du inspiration? Så kommer her en hjælpende hånd til at finde søde kort til fødselsdagen.

Børnefødselsdage

De fleste børn er nok mest interesserede i pakker og gaver, der skal flås op og indeholder det længe ønskede legetøj. Et fødselsdagskort til børn i den alder, handler nok mere om en kærlig gestus. Er barnet i skolealderen, så kan du prøve kræfter med at skrive i et let sprog, som barnet selv kan læse. Selvom pakkerne er mere spændende, så vokser børnene fra legetøj. Når de bliver større, vil det være meget sjovere at se tilbage på gamle fødselsdagskort og hilsner.

Teenagere og unge voksne

Hold dig til listen eller sikre dig at dine gaveideer er i top. Selvom det føles lidt overfladisk og betydningsløst, så er penge ofte øverst på ønskelisten hos de unge. Uanset om det er en hjemmeboende teenager eller en fattig studerende. Pep det op med lidt kreativitet eller et flot fødselsdagskort, hvor der kan vedhæftes lidt penge og ikke mindst en hjertevarm lykønskning. Det er ikke sikkert at der gives meget udtryk for det, men kærlige ord og tanker bliver værdsat.

Fødselsdag for voksne

Alder er bare et tal, eller hvad? Nogen fejrer deres fødselsdag med glæde og stolthed, andre kæmper en uendelig kamp mod uret. En rund fødselsdag er noget stort for de fleste, men hvad skal dit kort indeholde? Mange foretrækker en humoristisk tilgang, når de rammer 50 og fejrer i stor stil, med fest og farver. Skal dit fødselsdagskort udstråle mange års venskab og sjove historier, eller jeres vilde ungdom og skøre barndomsminder? Er du inviteret til en mere intim fødselsdagsfest, så læg vægt på at skrive en sød og personlig hilsen på fødselsdagskortet. Kender du derimod ikke personen så godt, kan du finde mere neutrale fødselsdagskort.

Share.

About Author

Comments are closed.