Funktionel og moderne glasafskærmning af bad

0

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man ønsker at afskærme sit bad. Måske synes man, at afskærmning lavet af fliser giver et for tungt udtryk, men at et badeforhæng til gengæld virker for let og ustabilt. Er disse overvejelser nogle, du har gjort dig, føler du dig måske på bar bund i forhold til, hvad du så skal afskærme dit bad med.

Der findes heldigvis et materiale, der ser super godt ud og samtidig er funktionelt på badeværelset – nemlig glas. Glasafskærmning til dit bad er altså den perfekte løsning til dig, der både vægter funktion og det visuelle udtryk.

Valg af glas

Når du først har besluttet dig for, at dit bad skal have glasafskærmning, er du næsten i mål. Den vigtigste beslutning, du har tilbage at træffe, er, hvilken slags glas du ønsker. Her kan du vælge imellem mat eller klart glas.

Det matte glas er for dig, der gerne vil have, at man ikke kan kigge ind i badet, og at det på den måde bliver et mere privat sted. Samtidig har det matte glas et afdæmpet look, der kan skabe ro i badeværelset.

Det klare glas anbefaler vi, hvis du ønsker et badeværelse med et minimalistisk og moderne udtryk, og hvis du samtidig gerne vil have, at badet i højere grad går i ét med rummet.

Næsten klar

Det er helt op til dig at afgøre, hvilken af de to typer af materiale du foretrækker, men uanset hvad du vælger, er glasafskærmning en moderne og praktisk løsning. Når først du har valgt glas, mangler du kun at tage stilling til, om du vil have en brusedør til din afskærmning. Med glarmesteren Braestrup behøver du ikke engang selv måle op – det bliver gjort for dig, og på den måde er du sikker på, at målene bliver korrekte, og at resultatet bliver perfekt.

Share.

About Author

Comments are closed.