Giv dit trægulv nyt liv med disse guldkorn

0

Har trægulve i din bolig? Er de blevet slidte, triste og plettede i årenes løb? Fortvivl ej! Der findes nemlig flere forskellige ting, som kan friske ethvert trægulv op. Vi har samlet nogle af dem her, så du kan få inspiration til, hvordan du let opfrisker dine smukke trægulve og fuldender indretningen i din bolig.

 

Gulvafslibning

Stort set alle trægulve kan få nyt liv ved at få en gulvafslibning. De ridsede og ujævne overflader kan blive helt glatte igen ved at få slebet det øverste lag af, og gulvene kan derved fremstå som nye, selvom de måske har været i boligen i mange år. Bor du i København, kan du tjekke Gulvafslibning Frederiksberg, hvor du finder et firma med mange års erfaring i at afslibe og afhøvle trægulve.

 

Overfladebehandling

Et nyafhøvlet trægulv kan have godt af en overfladebehandling, så gulvet ikke bliver slidt alt for hurtigt, og så det er lettere at holde rent. Der findes forskellige typer overflade- og efterbehandling, som alle er gode til hver sit formål.

 

Mal gulvet

Hvis gulvet blevet afhøvlet mange gange, hvis du ikke synes det står til at redde eller hvis du blot vil prøve noget nyt, kan du overveje at male det. Hvis du eksempelvis har et mindre rum, kan du få det til at virke større ved at male gulvet hvidt. Du kan også sætte lidt pang på garderoben ved at bruge en farve, der skiller sig ud.

 

Indret med gulvtæpper

Hvis dine trægulve stadig er fine, men du trænger til lidt forandring, kan du overveje at benytte løse gulvtæpper i indretningen. Prøv for eksempel med et stort, marrokansk tæppe under spisebordet, og oplev, hvordan pladsen nærmest bliver rammet ind af tæppet. Eller brug forskellige farver tæpper i indretningen for at bryde de neutrale farver, der hurtigt kommer i et skandinavisk hjem.

Share.

About Author

Leave A Reply