Gør dit firma mere attraktivt

0

Der er i dag mange firmaejere, der oplever en stor udskiftning af deres medarbejdere. Folk falder fra, fordi de finder andre og måske endda bedre jobs, som de har lettere ved at se sig selv i, og folk kommer til, fordi de gerne vil forsøge sig frem med det tilbud, du har til dem om et godt job i hvilket, de kan udvikle sig og være med til at føre dit firma mod succes. Den store udskiftning kan dog have mange fatale konsekvenser for et firma, idet det betyder, at arbejdsmiljøet lider et knæk ret ofte. Hver gang der er en der falder fra, er der nogle, der står tilbage, og hver gang der er en ny, der kommer til, er der nogle ting, der ændrer sig. Det er således noget der kan have negative konsekvenser på den samlede bundlinje.

Hop med på den grønne bølge og vis, at din arbejdsplads går ind for bæredygtighed

Og det er netop derfor, at du bør gøre noget for at gøre dit firma mere attraktivt, således dine nuværende medarbejdere bliver og fortsætter med at føre dit firma mod succes. Men hvordan bliver du så til en attraktiv arbejdsplads? Det kan du gøre på mange forskellige måder. For det første lever vi i dag i en tid med et stort fokus på den grønne livsstil. Det betyder, at flere gerne vil gøre mere for at være bæredygtige, og det er noget, som du bør tage til dig. Hvis du gør nogle tiltag for at blive en mere grøn arbejdsplads, kan du således vise dine medarbejdere, at du er interesseret i omverdenen, og at du gerne vil være med til at gå i front for de ting, der betyder noget. Det kan virke motiverende og være med til at styrke deres tillid til dig og deres tilknytning til arbejdspladsen. Når du gerne vil blive til en mere grøn arbejdsplads, kan du for eksempel begynde på affaldssortering, du kan komme af med de mange vandflasker af plastik, du kan udskifte din varmekilde til en varmepumpe, du kan vælge elektronik i den høje energiklasse og så videre.

Giv en lille gestus der viser din anerkendelse blandt andet i form af en keyhanger med logo

Derudover kan du også holde på dine medarbejdere ved til tider at forkæle dem. De har behov for et skulderklap og for at vide, at de gør en stor indsats for dig hver dag, som du sætter pris på. Og her er der ikke tale om noget stort, men blot nogle små ting, kan gøre en verden til forskel. Tag for eksempel et kig på noget merchandise, som dine medarbejdere kan bruge. Det være sig for eksempel en keyhanger med logo. En sådan kan bruges til at holde styr på de mange nøgler, der bruges til firmaet, lige såvel som den kan give dig noget gratis reklame. Og når du giver en keyhanger gratis, ved dine medarbejdere, at du har investeret i at give dem en lille gave.

Share.

About Author

Comments are closed.