Har du købt et gammelt hus?

0

Hvis du har købt et ældre hus, trænger det garanteret til en kærlig opfriskning. Hvis du gerne vil undgå en totalrenovering, kan du nøjes med at tage én ting ad gangen og forbedre forskellige ting hist og her. Det kan godt være dyrt, hvis du skal til at renovere alt fuldkommen. Dog kan du opnå et rigtig fint resultat, hvis du blot gør noget ved nogle af de mest væsentlige ting.

Frem med malerpenslerne

De fleste ved, at en klat maling virkelig kan gøre noget for et rum. Det gælder både vægge, lofter og paneler. Hvis du går ud og investerer i en god maling og nogle pensler og begynder at male hele huset, er det allerede nået et godt stykke. Selvom du måske maler i samme farve, vil det gøre en stor forskel med en opfriskning af farven. Hjemmet vil allerede der virke nyere og mere gennemført.

Slibning af gulve

Hvis ikke du før har set et ældre trægulv, der lige er blevet slebet, ved du ikke, hvor stor en forskel det kan gøre for et rum. Det er oftest slet ikke nødvendigt at lægge helt nyt trægulv. En slibning af gulvet, kan gøre, at det kommer til at se helt nyt ud alligevel. Samtidig med det, er det en langt billigere og lettere løsning. Klik her for at læse mere.

Forny dit køkken uden at købe nyt

Hvis du lige har købt hus, er der garanteret ikke så meget plads i budgettet til et helt nyt køkken også. Dog kan du sagtens få et lækkert køkken uden at skulle købe helt nyt. Hvis du er villig til et gør-det-selv-projekt, kan du nå et langt stykke vej. Hvis du maler alle låger i køkkenet samt skifter alle greb ud, vil køkkenet allerede tage sig helt anderledes ud.

Share.

About Author

Comments are closed.