Lav helt ny stue

0

Er du i humør til, at der skal ske noget helt nyt? Du kunne f.eks. starte i din stue og lave den helt om. Måske du før har haft tanken om bare at flytte fra det hele, fordi det er træt af at se på det samme igen og igen, men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Du kan sagtens skabe helt nye rammer uden at skulle fra hus og hjem.

Nyt gulv

Et gulv gør så meget for et rum. Hvis du skifter fra trægulv til gulvtæppe, vil det give en fuldstændig anden stemning. Du kan vælge at skifte dit gulv helt ud, eller at give dit nuværende en kærlig hånd. Har du f.eks. et terrazzogulv, kan du vælge at få det slebet i stedet at få helt nyt. Professionel slibning af terrazzogulve.

Ryk rundt

Ofte er det ikke engang nødvendigt at købe så meget nyt og bruge penge for at skabe forandring. Hvis du blot er træt af at se på, at tingene er som de altid har været, så start med ryk helt rundt i din stue. Det vil allerede gøre en kæmpe forskel. Hvis ikke du mener det er helt nok, kan du supplere med lidt nye småting såsom plakater på væggene, planter i vindueskarmen, nye sofapuder, nye nips til dine hylder eller lign.

Nye vægfarver

En klat maling har også altid kunne gøre en stor forskel. Hvis du er modig, kan du springe ud i at male en helt ny vægfarve på én eller flere vægge i stuen. Vælger du en mørk farve, vil det kunne skabe en helt ny dybde og hygge til rummet. Vælger du derimod en lys og frisk farve, vil det skabe noget liv. Det kan altid males over igen, så vær ikke bange for at prøve noget nyt en gang imellem.

Share.

About Author

Comments are closed.