Professionelt IT-samarbejde til din virksomhed

0

Ved du og dine medarbejdere aldrig hvem I skal henvende jer til, når IT-problemer opstår? Mangler I nogen på stedet, der bare har styr på det og ved, hvad der skal gøres, når teknikken driller? Så kan det være, at jeres virksomhed er interesseret i at indgå et samarbejde med et professionelt IT-firma. På den måde vil jeres medarbejdere kunne lægge deres fulde opmærksomhed på deres arbejdsopgaver, og de vil slippe for at skulle tage stilling til IT-problemer, der forstyrrer deres arbejdsgang. Med IT-firmaet it-r.dk er hjælpen til din virksomhed lige inden for rækkevidde.

Hvorfor indgå et samarbejde?

Med et omfattende kompetenceområde vil det være en masse forskellige opgaver, vi kan hjælpe jer med. Så hvad end det er IT-support, support til office365, IT-drift eller noget helt andet, vil it-r.dk’s alsidige medarbejdere stå til rådighed og være klar til at hjælpe. Med et IT-firma som samarbejdspartner vil du få et mere effektivt og bedre arbejdsmiljø, hvor jeres medarbejdere er i nogle rammer, hvor de kan yde deres bedste. Dette vil gøre kvaliteten af deres arbejde bedre og dermed skabe gladere kunder.

Flere typer samarbejde

I it-r.dk skelnes der mellem tre forskellige typer af samarbejde. På den måde kan jeres virksomhed vælge den type, der passer allerbedst til jer. I kan vælge imellem:

  • Ad Hoc: her kontakter jeres virksomhed it.r-dk, når behovet opstår. Der er åbent 24/7, så der er altid nogen klar til at assistere.
  • Ramme-aftale: her er tilgangen pro-aktiv, og it-r.d holder løbende øje med alle elementer i jeres IT-løsning.
  • IT-konsulent-vikar: dette er en aftale om, at der kommer en konsulent ud til virksomheden et fast antal dage om måneden.

Det er fuldstændig op til jeres virksomhed at vurdere, hvilken type af samarbejde I er interesserede i. Uanset hvilken en man vælger, vil det være til fordelagtige priser, og aftalen bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Share.

About Author

Comments are closed.