Sådan kan du style din stue med plakater

0

Hvis man synes at stuen er begyndt at blive lidt kedelig at se på, kan man altid gøre nogle små ting som kan puste lidt liv ind i den igen. Der er lidt forskellige ting, som man nemt kan gøre, som ikke koster alverden. Derfor får du her 3 gode råd til at pynte din stue.

Farver og kulør

Når du tænker over at lave om i stuen, er det for det første rigtig vigtigt at du er sikker på, at du ikke fortryder de valg du tager. Når det kommer til plakater, ville det være en god idé at male væggen som de skal hænge på. Man får automatisk lidt farve ind, som plakaterne også kan passe til. Dine plakater til stuen vil se endnu bedre ud på en farvet væg. Det kan bare være en diskret farve, som ikke behøver at være særlig øjenfaldende. Hvis du bare maler væggen i en pastelfarve, er det stadig en lys væg, men uden en meget voldsom farve. Der findes mange nuancer, så det kan sagtens lade sig gøre at finde en som kan passe til plakaterne også.

Motiver og størrelse

De plakater at der skal op at hænge skal selvfølgelig være nogle at du kan lide. På Minida.dk er der kæmpe udvalg af plakater, så der er noget til enhver smag. De er delt op i forskellige genrer, så man kan kigge specifikt efter det man har lyst til. Men hvis man endnu ikke har en idé om hvilke plakater man vil have, kan man nemt kigge på deres udvalg som helhed. Minida.dk har forskellige størrelser af deres plakater, så der kan være lidt variation når de hænges op. Der er mange forskellige plakater, så det handler om hvad ens egen præference er. Der er plakater med mange farver, sort/hvid, diverse motiver og citater. Der er alt hvad hjertet begærer. Så det er bare med at gå i gang med at kigge deres udvalg igennem, og finde dem man kan lide.

Pynt af plakater

Hvis man vil gøre lidt mere ud af plakaterne, kan man finde nogle fine rammer til dem. Plakater fra Minida.dk kan dog fint hænge uden rammer, da kvaliteten er rigtig god. Men om der skal ramme på eller ej, er det stadig en god idé at variere i størrelserne på plakaterne. Det vil se lidt bedre ud på væggen, hvis der er flere plakater med forskellige størrelser, da det giver noget andet end at det bare er en stribe af plakater som hænger ved siden af hinanden. Der kommer lidt leg ind i det, når de også hænger lidt forskudt. Dog skal motiver og farver gerne hænge sammen, så det ikke bliver kaotisk at se på.

Share.

About Author

Comments are closed.