Spar penge på dine regninger i hjemmet

0

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold fra trademax.dk og myhomemøbler.dk

 

Vil du gerne spare lidt ekstra penge på dine regninger, eller synes du, at de ligger i den lidt for høje ende, så kan vi hjælpe dig godt på vej. I en travl hverdag glemmer vi somme tider at tage hensyn til miljøet og slukke for alt det, der kan slukkes for. Vi kommer med et par tips til dig, hvordan du kan spare lidt penge på dine regninger, samtidig med at du passer på vores klima. Læs med, og bliv inspireret til at spare lidt ekstra på dine regninger, så du i stedet kan forkæle dig selv med noget nyt til boligen.

 

Gode bud på nye investeringer

Lad os starte med at se på et par gode køb, du kan gøre dig, hvis du tænker lidt mere over dit forbrug i din bolig. For med ekstra penge kan du faktisk få råd til nye møbler i hjemmet. Du kan f.eks. kigge dig om efter flotte spiseborde, så du kan give din spisestue et frisk pust og skabe noget forandring i hjemmet. Vil du være med på en af de helt store trends, så er vitrineskabet tilbage i mange danske hjem. Du finder et væld af forskellige modeller og i forskellige størrelser, og du kan se mere her, hvis du drømmer om et nyt vitrineskab til hjemmet.

 

Slukker du for strømmen?

En af de største synder, når det kommer til at spare på energien, er, at vi glemmer at slukke lyset, men også vores stikdåser. Man lader lyset brænde i mange rum ad gangen, eller hvis der skal handles ind. Men faktisk kan du spare en masse strøm ved at tænke over, hvor lyset brænder, og om det overhovedet er nødvendigt. Det samme gælder dine stikkontakter. Meget elektronik har en standbyfunktion, og det kan virke som en god løsning i stedet for at lade dit fjernsyn køre. Men når dine devices er på standby, så bruger de stadigvæk strøm, og det gør din elregning dyr. Så tænk over, hvornår du bruger strøm, og sluk på kontakten, når du ikke længere bruger din elektroniske apparater.

 

Sluk for varmen

En anden ting, du bør skrive bag øret, er at få slukket for varmen i din bolig, lige så snart det er muligt. Mange lufter ud morgen og aften, men ofte bliver radiatoren ikke slukket, og det koster dig i sidste ende. En radiator begynder nemlig at varme op, lige så snart den mærker noget luft, der er køligere end det, den er indstillet til. Når du åbner vinduet, vil din radiator altså registrere, at der er et fald i temperaturen, selvom det er kortvarigt og måske kun lige ved dit vindue. Sluk derfor for din radiator, når du lufter ud, og er du ude af huset en weekend, så er det fornuftigt at skrue lidt ned eller slukke dem helt.

 

Share.

About Author

Comments are closed.