Spar penge på elregningen med det rigtige køleinventar

0

Når man har en virksomhed, er det vigtigt, ligesom i det private hjem, at man tænker på miljøet. Der er et stigende fokus på bæredygtighed, og der er mange måder, man kan gøre en forskel, og det hele tæller. Når man indretter sin forretning, kan man bl.a. tænke bæredygtighed ind i inventaret. Handler man med fødevarer kræver det en masse strøm at holde varer kolde døgnet rundt, og det er derfor en god investering at prioritere inventar, der minimerer forbrug af strøm. Udover den positive indflydelse ved at skåne miljøet, er der også en økonomisk gevinst, da elregningen ikke bliver større end nødvendigt.

 

Du kan finde et bredt sortiment af inventar til fødevareforretninger hos Cateringinventer. Forskellige kølediske, montre og kølereoler, kan købes i forskellige størrelser, materialer og farver så du som kunde, kan finde det helt rigtige inventar til din forretning, og derved give kunden den optimale oplevelse. Der er ingen tvivl om, at det er utrolig vigtigt, at varerne lever op til standarden, når man arbejder med fødevarer. Særligt frostvarer, der skal være på køl, er nødt til at blive opbevaret ved den helt rigtige temperatur for at sikre kvaliteten, og man bør derfor ikke gå på kompromis med denne del af inventaret. Netop kvaliteten er i fokus hos Cateringinventar, og der forhandles derfor kun med leverandører af mærker, der er i en høj kvalitet.

 

Forskellige produkter

Det kan være svært at skulle vælge inventaret til sin forretning, da der er en større teknisk vide bag produkterne, man skal sætte sig ind i og være opmærksom på inden man køber et element. Man har derfor som kunde altid mulighed for at få rådgivning til specifikationer of funktion af de forskellige produkter ved at ringe eller skrive en E-mail. Det er vigtigt at få inventar af den rigtige kapacitet og størrelse, der passer til ens udvalg af varer, og derfor er der altid hjælp tilgængelig. Der findes en masse forskellige produkter til frostvarer heriblandt:

  • Kølereoler i forskellige højder
  • Montrer til kager, smørrebrød osv.
  • Impulskølere i forskellige størrelser

 

Udover produkter til at køle madvarer, kan man finde en masse andre produkter hos Cateringinventar. F.eks. udstyr til kaffebrygning, pizzaudstyr, diverse køkkenmaskiner, hårde hvidevarer og en masse andet, der skal til for at drive en forretning, der sælger fødevarer af en art. Er man interesseret i at købe inventar, men har brug for en måde at finansiere købet, findes der en række muligheder man kan benytte sig af, hvis man ikke har midlerne lige nu. Der er forskellige låneaftaler, og man har også mulighed for leasing. Derudover er det også en mulighed at købe brugte varer eller demovarer på webshoppen, der sælges til fordelagtige priser, men stadig lever op til kvalitetsniveauet. Har du spørgsmål kan du finde mange flere informationer på hjemmesiden, hvor du også kan læse om de forskellige betingelser, når du køber varer hos Cateringinventar angående levering, garanti, returnering osv.

Share.

About Author

Comments are closed.