St. Hippolyt – styrk samarbejdet mellem hest og rytter

0

Er du hesteejer? Så er det dit ansvar, som ejer, at sikre hestens velbefindende og tilfredsstillelse af dens grundlæggende behov. Hestens velbefindende går hånd i hånd med dens ernæring, og derfor spiller hestens foder en stor rolle for dens helbred. St. Hippolyt har stor vægt på deres læresætning ’fodr som naturen selv’. Derfor sørger de hele tiden for at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse deres ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – alt sammen naturligvis efter de nyeste videnskabelige opdagelser.

Af netop denne grund har St. Hippolyt et tæt samarbejde med et bredt team af sammensatte St. Hippolyt dyrlæger, biologer, agronomer og ernæringsterapeuter samt trænere, der dagligt er i dialog med hesteejere, avlere, ryttere, dyrlæger, forskere og andre eksperter indenfor ridesportens verden. Alt dette gør de udelukkende for, at vores partner, hesten, kan udfolde sin naturlige adfærd på bedst mulige vis. Et harmonisk partnerskab er nemlig kendetegnet ved at give og tage – St. Hippolyt håber således på, netop at kunne give vores heste noget tilbage gennem god ernæring.

St. Hippolyt er én stor succeshistorie

Da Bernd Ebert i 1988 modnede idéen om at producere den første hestemysli på møllen i Dielheim i Baden-Württemberg, kunne han ikke have haft den mindste anelse om, at han allerede nogle få år senere ville være kendt, som en af de mest innovative producenter i hestefoderbranchen. St. Hippolyt har derefter kun været kendt, som værende én stor succeshistorie.

Man skal lede længe efter en hestestald, hvor man ikke falder over mindst én sæk eller spand med skriften ’St. Hippolyt’ på. St. Hippolyts foderprodukter, med deres genkendelige mørkegrønne emballage, har i løbet af de seneste 25 år erobret hestefoderbranchen. Foderet er nemlig ikke blot elsket af fritidsrytteren, men også af nogle af de mest kendte turneringsryttere verden over.

St. Hippolyt har med tiden skabt deres helt eget motto: ’Jeres føde skal være jeres lægemidler’ og denne filosofi har St. Hippolyt gjort til deres største opgave at leve op til.

Har du en hest der er tilbøjelig til at få sommereksem, kolik, hovproblemer, leversygdomme eller fordøjelsesforstyrrelser, så kan det altså i de fleste tilfælde fodres væk. Den rette ernæring kan nemlig både forebygge og afhjælpe mange af hestenes problemer. St. Hippolyt laver et hav af tilskudsfodre, der kan afhjælpe lige netop disse problemer – og mange flere. Så oplever du nogle af disse problemer hos din hest, så tag et kig på foderet fra St. Hippolyt.

Share.

About Author

Comments are closed.