Styr din varmepumpe, selvom du ikke er hjemme

0

Det er muligt at betjene og styre varmepumpen, selvom du ikke er hjemme. Det kan man ved hjælp af WIFI styrring til varmepumpen. Panasonic har udviklet deres egen app ”Panasonic Comfort Cloud App”, med den er det muligt at fjernstyre varmepumpen direkte via en tablet eller mobiltelefon.

På den måde er du altid sikret, at temperaturen i hjemmet er som du ønsker den, når du kommer hjem. Vi er jo bekendt med svingene temperaturer, hvorfor det er nødvendigt jævnligt at indstille varmepumpen, så det hverken bliver for koldt eller varmt. På de solfyldte dage, kan det være svært at indstille varmepumpen, så det ikke pludseligt bliver for varmt. Derfor er det helt perfekt, at kunne fjernstyre pumpen, når man ikke er tilstede i hjemmet.

WIFI-styringen er især også populært til sommerhuset, hvor man ikke opholder sig til dagligt. Så kan du skrue op for varmen inden du tager på ferie i sommerhuset, og derfor ikke kommer frem til et klamt og koldt sommerhus, men derimod både tørt og varmt. Men også til helårsboligen, i vintermånederne hvor det bliver meget koldt, så er der mulighed for at skrue op f.eks. en time inden du kommer hjem. Hvis du allerede har en varmepumpe fra Panasonic, og ønsker WIFI til din nuværende varmepumpe passer Panasonics WIFI-kit til de fleste af deres Panasonics varmepumper.

WIFI modulet fylder ikke meget, og er let at sætte ind i varmepumpen samt koble op på internetrouteren i hjemmet. Så snart varmepumpen er koblet på internettet, er det muligt at fjernstyre den via den gratis app fra Panasonic, som fås til iOS og Android. Med appen får du fuld kontrol over temperaturen og indeklimaet i boligen.

Du har mulighed for at se udendørstemperaturen samt dit eget strømforbrug, så du har mulighed for at holde energiforbruget så langt nede som muligt. Du har mulighed for at justere temperaturen, men også blæsehastigheden og blæseretningen kan du ændre, direkte via telefonen.

En af de mange funktioner der findes, er den frostfri funktion. Her kan du sætte varmepumpen i +8 til +15 grader, hvilket er super ideel til bl.a. sommerhuset, annekset eller garagen.

Mange af de nyeste modeller fra Panasonic er med indbygget WIFI, du finder det i pumperne med endelsen UKE og VKE, i vores sortiment. Vi har ved Scanheat et stort udvalg af varmepumper, heriblandt en del forskellige størrelser og modeller fra Panasonic. Vi har gode og hele 15 års erfaringer med varmepumper og montering heraf.

Vores montører er KMO godkendte, hvilket vil sige at de er autoriseret til at opsætte varmepumper og have med kølemiddel at gøre. Vi er udover det godkendt Panasonic Pro Partner, som betyder at vi lever op til en række høje krav omkring opsætning og installation af varmepumper. Vi montere i hele Danmark bortset fra ikke brofaste øer. Det er nemt at bestille på vores hjemmeside. Og du slipper for besværet med at søge energitilskud, for det gør vi for dig, du skal blot klikke af hvilket tilskud du ønsker vi skal søge for dig.

Vi vil meget gerne hjælpe og rådgive dig i valg af varmepumpe, vil du se nærmere på modellerne fra Panasonic- find her

Share.

About Author

Comments are closed.