Værd at vide om ledhejseporte til industri

0

En port er ikke bare en port. Er du erhvervsdrivende inden for et industriområde, ved du med garanti allerede dette. En af de mest populære porte er den såkaldte ledhejseport. Fordelen ved denne type port er, at den åbner lodret opad. Det betyder, at du sparer plads, fordi porten hænger under loftet – og altså ikke skal åbne bagud, hvilket kræver fri bane. Derved kan du udnytte pladsen fuldt ud.

Beskytter mod vind og vejr

Foruden at spare dig plads, er tætningen i en ledhejseport til industri rigtig god. Det gør den vejrbestandig, hvilket kan være en rigtig stor fordel, da der derved ikke kommer ubehageligt træk ind til dine medarbejdere, som arbejder i f.eks. en lagerbygning. Dette kan desuden være særligt vigtigt, hvis porten står mellem det fri og ind til jeres opvarmede lokaler. Er der dårlig isolering, bliver det naturligvis til en merudgift, da varmen i så fald vil sive ud, hvilket kræver ekstra ressourcer for at nå den rette rumtemperatur.

Ikke nok med at en god ledhejseport isolerer bedre, så tager den gode isolering meget af den støj, der kan komme ude fra, når der f.eks. læsses og arbejdes med maskiner.

Få de rette detaljer til virksomheden

Når din virksomhed har besluttet sig for en ny port, er det vigtigt, den matcher krav og behov. Det kan måske lyde sært, da en port vel ikke kan være så kompliceret, men tænk alligevel over dine behov. Skal porten kun bruges som læssestation eller bliver den også et adgangspunkt? I så fald skal I overveje at have indsat en gangdør i løsningen. Stil dig hertil tillægsspørgsmål som f.eks. om døren skal kunne selvlukke med lås, om der skal være vindue i og meget mere.

Foruden detaljerne, skal I finde ud af, om porten skal have særligt teknisk tilbehør. Det kunne f.eks. være tekniske afbrydere, kodelås, nøglekontakt, sikkerhedsafbryder og måske trafiklys, som angiver, om man kan tilgå porten eller ej. Der findes mange muligheder, så tænk dig grundigt om, så I får leveret den rette løsning første gang.

Share.

About Author

Comments are closed.